Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • Signering av ERG-sertifisering
    Geir Hageskal
    erg
    european region of gastronomy
    matfestival
    trøndersk
    ERG-sertifiseringen vil brukes som en «kvalitetsmerke» og synliggjøre produsenter og serveringssteder gjennom hele markeringsåret 2022, hvorav vi starter å vise dette fram allerede nå. Det vil bli mulighet for mange aktører i Trøndelag til å signere etter hvert så lenge de leverer i henhold til kriterier og forpliktelser rundt dette. Vi prekvalifiserer en del aktører i forbindelse med Trøndersk matfestival, samt at destinasjonsselskaper inviterer sine medlemmer gjennom høsten. May Britt Hansen Bente Bratland Holm Kirsten Schultz
  • 10-årsmarkering av terrorangrepene
    Geir Hageskal
    22 juli
    22. juli
    minnestedet
    terror
    terrorist
    Det er ti år siden terrorhandlingene i regjeringskvartalet og på Utøya. Trondheim kommune markerer dette med en digital direktesending fra Torvet 22. juli som starter kl. 13.00.
  • 10-årsmarkering av terrorangrepene
    Geir Hageskal
    22 juli
    22. juli
    minnestedet
    terror
    terrorist
    Det er ti år siden terrorhandlingene i regjeringskvartalet og på Utøya. Trondheim kommune markerer dette med en digital direktesending fra Torvet 22. juli som starter kl. 13.00.