Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

Enter one or more e-mail addresses below to invite users
Message

Welcome to FotoWeb!

Ben Hur has invited you to join FotoWeb. Follow the instructions to create an account

 • Skansenbrua er ei jernbanebru i Trondheim. Den fører Dovrebanen over Vestre kanalhavn til den kunstige øya Brattøra, som Trondheim sentralstasjon ligger på. Skansenbrua er ei klaffebru. Det betyr at bruspennet kan heves slik at høye båter kan passere under.<br /><br />Brua ble tatt i bruk for jernbanetrafikk 22. mars i 1918 og er den eneste i sitt slag i Norge og i resten av verden er det svært få bruer igjen med tilsvarende konstruksjon. Seilingshøyde lukket er 4,0 meter.<br /><br />Med sine 52 meter er dette det største bevegelige bruspennet i Norge. Skansenbrua ble bygget i forbindelse med Dovrebanens bygging , og avløste den gamle smalsporbrua som stod der tidligere. Over brua er det to spor, begge elektrifisert. Brua er konstruert av Joseph B. Strauss, som også var ansvarlig for den verdenskjente brua Golden Gate Bridge i San Francisco.<br /><br />Brua har en kontravekt opphengt i et stangparallellogram, samt motorer og tannhjul for å løfte og senke klaffen på brua. I 2005 ble Skansenbrua fredet.
  Nøkkelord: brattøra, dovrebanen, skansenbrua
  Last Modified: 21.03.2018
  File name: 2018 Skansenbrua i Trondheim 100 år.mp4
 • I løpet av våren 2018 flytter Trondheim voksenopplæringssenter, Helse- og velferdskontor Lerkendal, Flyktninghelseteamet, Enhet for psykisk helse og rus, Tolketjenesten, Enhet for ergoterapitjeneste og Kvalifiseringssenteret for innvandrere - INN, inn i Trondheimsporten.
  Nøkkelord: holtermannsveien, trondheimsporten
  Last Modified: 07.03.2018
  File name: 2018 Trondheimsporten.mp4
 • First Lego League World Festival i Detroit, USA, er målet for fem elever ved Brundalen skole som 25.-28. april 2018 deltar i en konkurranse som handler om programmering på et høyt nivå.<br />Lego danner riktignok basisen i arbeidet, men ved hjelp av en forhåndsprogrammert robot blir plastklossene noe helt annet enn et dagligdags leketøy.<br />For å nå gjennom dette nåløyet har elevene først vunnet teknologiprisen i Trondheim. Før jul ble de så blant de aller beste i den skandinaviske finalen i Oslo. Blant 32000 lag på verdensbasis sikret de seg dermed en av de 80 plassene i verdensfinalen.<br />Elevene har som de yngste i konkurransen nøkterne ambisjoner. Blant 80 deltagende lag håper de i alle fall å bli blant de 40 beste.<br />De fem elevene fra Brundalen skole som drar til verdensfinale i USA er Berbora Dauksaite, Mathilde Taule Stoum, Ida Elisabeth Ekvold Straume, Marie Bratteng lærer Erik Løkketangen og Ask Yifei Baldersheim.
  Nøkkelord: brundalen, brundalen skole, detroit, first lego league, lego
  Last Modified: 14.02.2018
  File name: 2018 Brundalen First Lego.MP4
 • Undervisningsfilm for ergoterapistudenter, om motiverende intervju. Filmen kan brukes til undervisningsformål, etter avtale med Enhet for ergoterapitjenester.
  Nøkkelord: copm, ergoterapi, mi, motiverende intervju, undervisning
  Last Modified: 22.01.2018
  File name: 2017 Undervisning COPM.mp4
 • Film/video produsert av Kommunikasjonsenheten i 2017.
  Nøkkelord: KE
  Last Modified: 18.01.2018
  File name: 2017 Helhetlig ledelse.mp4